Речи и мисли феб-сеп. 2010. 30. септембар 2010.

Ко псује (за себе) зло не мисли

Томислав Николић Оно што сам рекао - рекао сам за себе. Рекао сам нешто што не треба да иде у јавност и због чега бих могао да се стидим, али ситуација је тог дана била таква да су многи опсовали и само сам ја у томе ухваћен. Динкић је јуче починио дела због којих више не би смео да уђе у скупштину, али то никога не интересује.

Томислав Николић, председник СНС-а и шеф посланичке групе, дан пошто је опсовао Млађана Динкића у Народној скупштини, 08. април 2010, Б92
blog comments powered by Disqus Правила коментарисања (прикажи)
Молимо вас да се у коментарима држите теме изјаве. Коментари регистрованих корисника (Disqus, Facebook, Twitter, Google, OpenId, Yahoo) објављују се одмах, а анонимни коментари и они који садрже линкове на друге сајтове морају бити одобрени. "Изјаве.нет" задржавају право да обришу коментаре регистрованих корисника или не објаве анонимне коментаре који садрже неумесне осврте на личност, приватан живот, увреде, претње, било какву нетрпељивост или садржај који није у складу са законом, као и оне с линковима који не представљају допринос дискусији. Коментаре писане СВИМ ВЕЛИКИМ СЛОВИМА не објављујемо или пребацујемо у сва мала слова. "Изјаве.нет" не одговарају за ставове коментатора, али уједно позивају на толеранцију и уважавање Другог и Другачијег. Молимо вас да ваши коментари не буду предуги и сматра се да сте остављањем коментара прихватили горња правила. Ако је коментар у сагласности с правилима, биће објављен онако како сте га написали (без брисања и/или дописивања речи). Модераторима се можете обратити на redakcija@izjave.net.