Дневна доза 1534 17. април 2015.

Авион купљен још пре нове ере

Оливер Антић Мркић је рекао: Јаој, било је слично овако и када је у овом авиону летео Слоба Милошевић, па после тога и Ћосић... Ја кажем: Врати се још мало уназад - и краљ Александар. А председник [Николић] „убацује“: Tада он није имао проблема, јер је у то време тај авион био нов.

Оливер Антић, саветник председника Србије, о инциденту у ваздуху са државним авионом „falcon 50“, „Шта радите, бре?“ РТС-а
blog comments powered by Disqus Правила коментарисања (прикажи)
Молимо вас да се у коментарима држите теме изјаве. Коментари регистрованих корисника (Disqus, Facebook, Twitter, Google, OpenId, Yahoo) објављују се одмах, а анонимни коментари и они који садрже линкове на друге сајтове морају бити одобрени. "Изјаве.нет" задржавају право да обришу коментаре регистрованих корисника или не објаве анонимне коментаре који садрже неумесне осврте на личност, приватан живот, увреде, претње, било какву нетрпељивост или садржај који није у складу са законом, као и оне с линковима који не представљају допринос дискусији. Коментаре писане СВИМ ВЕЛИКИМ СЛОВИМА не објављујемо или пребацујемо у сва мала слова. "Изјаве.нет" не одговарају за ставове коментатора, али уједно позивају на толеранцију и уважавање Другог и Другачијег. Молимо вас да ваши коментари не буду предуги и сматра се да сте остављањем коментара прихватили горња правила. Ако је коментар у сагласности с правилима, биће објављен онако како сте га написали (без брисања и/или дописивања речи). Модераторима се можете обратити на redakcija@izjave.net.