Дневна доза 584 09. септембар 2012.

Нисам толико храбар да предложим самога себе

Зоран Живковић Пошто није реално очекивати да ће у оваквој полицијској Демократској странци наћи неко довољно храбар да предложи мене или неког трећег као контракандидата, завршиће се тако што ће, када саберете ко колико има делегата, победити Ђилас и странка ће наставити исту политику коју је водила последњих осам година. Само да подсетим публику и Вас да је господин Драган Ђилас рекао пре месец дана да никад неће да се кандидује против Бориса Тадића.

Зоран Живковић, бизнисмен и бивши премијер Србије, прогноза расплета на изборној Скупштини ДС-а 10. новембра 2012. године, емисија "Седмица" Радио Београда 1
blog comments powered by Disqus Правила коментарисања (прикажи)
Молимо вас да се у коментарима држите теме изјаве. Коментари регистрованих корисника (Disqus, Facebook, Twitter, Google, OpenId, Yahoo) објављују се одмах, а анонимни коментари и они који садрже линкове на друге сајтове морају бити одобрени. "Изјаве.нет" задржавају право да обришу коментаре регистрованих корисника или не објаве анонимне коментаре који садрже неумесне осврте на личност, приватан живот, увреде, претње, било какву нетрпељивост или садржај који није у складу са законом, као и оне с линковима који не представљају допринос дискусији. Коментаре писане СВИМ ВЕЛИКИМ СЛОВИМА не објављујемо или пребацујемо у сва мала слова. "Изјаве.нет" не одговарају за ставове коментатора, али уједно позивају на толеранцију и уважавање Другог и Другачијег. Молимо вас да ваши коментари не буду предуги и сматра се да сте остављањем коментара прихватили горња правила. Ако је коментар у сагласности с правилима, биће објављен онако како сте га написали (без брисања и/или дописивања речи). Модераторима се можете обратити на redakcija@izjave.net.