Хоћемо, можемо и надамо се

Александар Вучић Као што видите, није питање политичке воље, смели смо да дирамо свакога. Ту смо да бисмо се борили за интересе народа. Видећемо докле ћемо то моћи. Сасвим су јасни притисци, огроман је новац у питању, нећу говорити да је то лако и једноставно. Биће тешко, али сам уверен да људи осећају наду. [...] Захвалан сам свим људима који се храбро боре.

Александар Вучић, први потпредседник Владе Србије и координатор служби безбедности, најављујући да је хапшење у афери "Агробанка" само почетак у борби против корупције, "Б92"

Лек против грудобоље

Светлана Ражнатовић Естетском операцијом сам смањила груди, али првенствено из здравствених разлога.

Светлана Ражнатовић, фолк певачица, за магазин "Story", према "Блицу"

Наставак забаве оружаним средствима

РТС "Одушевљен сам што сам добио прилику да водим ову емисију. Ова серија представља омаж оданим припадницима наших оружаних снага [...]", изјавио је генерал Весли Кларк, водитељ "ријалити" серије "Звезде заслужују штрафте [чинове]". [...] Десетак америчких Нобеловаца тражило да се серија одмах скине са програма, јер представља "опасан покушај чишћења имиџа рата поредећи га са спортским такмичењем. Прави рат је прљав и смртоносан. У њему, војници и цивили умиру на начин који је све само не забава".

РТС, "Ен-Би-Си" ангажовао пензионисаног америчког генерала Веслија Кларка као водитеља "ријалитија" у којем група бивших звезда пролази кроз војну обуку