Криви што смо живи (и што наседамо)

Соња Лихт Сложили смо се само да су обе стране криве за то [што се дешавало на северу КиМ] подједнако. Приштина, јер је то покренула, а Београд јер је насео, или је можда неко хтео да дијалог буде заустављен.

Соња Лихт, председница Београдског фонда за политичку изузетност, на вечери са замеником помоћника Хилари Клинтон за Европу и Евроазију Филипом Рикером, "Данас"

Играли се педери на сред земље Србије

Јелена Карлеуша Шта је дефиниција педера? Педер је онај који због две столице у Скупштини и минорне шаке гласова затвара очи и трпи да га отпозади заскаче други педер коме се због силног уживања причињавају умилни звуци Моцарта и Бетовена! Али, док се ти педери играју, Србија је у нокдауну.

Јелена Карлеуша, естрадна звезда и "јавна личност", "Ало!"

Нови геј-кадар (артиљерија)

Јелена Карлеуша Нико није контактирао са мном, а и не видим зашто бих се ја тиме бавила. Држава је та која треба да унормали ствари и коначно схвати да не треба од геј параде да прави национални проблем и драму! Ђе смо ми, ђе Јевропа! Тешки смо сељаци и примитивци и мука ми је више од неандерталаца у српском народу, а поготово у српској политици. Да скратим - нека ме геј активисти зову ако загусти. Нека ме чувају као "тешку артиљерију" за не дај боже.

Јелена Карлеуша, естрадна звезда, о борби за права ЛГБТ заједнице, "Ало!"

Једино да се сви испратимо у полицију

Ивица Дачић Једино решење би било да сваки грађанин има свог полицајца. Шта ради организатор? Остварује профит, а полиција да обезбеђује. Једино да обезбеђујемо сваки испраћај у војску и породично славље.

Ивица Дачић, министар полиције, о инциденту где је посетилац београдског "Бир феста" ножем ранио више људи, "Бета"