Пратите путеве улагања

Александар Вучић Радо ћемо прихватити обећање РТС-а дато у "Дневнику" да ревизорска кућа провери на који начин је градоначелник Београда улагао у РТС и обрнуто.

Александар Вучић, заменик председника СНС-а, о градоначелнику Београда Драгану Ђиласу и РТС продаји рекламних секунди, "Танјуг"

Непроцењиво искуство (неке ствари чак ни Ђилас новцем не може да купи)

Драган Ђилас Господин Вучић је најискуснији кандидат за градоначелника Београда, јер је два пута учествовао и губио на изборима.

Драган Ђилас, градоначелник Београда и заменик председника ДС-а, о заменику председника СНС-а Александру Вучићу, "Прес"

Парада српског поноса

Драган Ђилас Мисле да је потребно да они дођу и науче нас како да не понављамо разред, али се често дешава да од нас траже да научимо и градиво које није у школском програму. Једно је кад нас уче, што и сами знамо мада многи заборављају, да нико не сме да буде малтретиран само зато што је хомосексуалац. А потпуно друго кад траже да сви подржимо геј параду иако се такве манифестације не одржавају у многим земљама ЕУ.

Драган Ђилас, градоначелник Београда и заменик председника ДС-а, о односу ЕУ према Србији, "Прес"

Мост на крај села

Никола Хајдин Један мост не може да стоји насред пољане, неко мора да му приђе и сиђе са њега.

Никола Хајдин, председник САНУ, објашњавајући и чињеницу да трошкови изградње приступних саобраћајница не спадају у цену самог моста на Ади, "Данас"

Ако треба изручићемо и немачке нацисте

Владимир Вукчевић Поносан сам када видим у страним медијима, на пример, у "Гардијану" наслов да је "мисија завршена", да је Србија победила у борби против некажњивости много успешније него што је то урадила постнацистичка Немачка.

Владимир Вукчевић, тужилац за ратне злочине, о завршетку сарадње са Хашким трибуналом, "Политика"