СПС највише зрачи (песимизмом)

Прес Радијација изнад нормале само у парламенту, где је измерено чак 280 наносиверта (гранична вредност је 200). Од партија највеће зрачење у СПС-у.

Прес, мерећи радијацију у странкама и институцијама

Садржина садржаја

Жарко Обрадовић Од стране власника, господина [Миће] Јовановића, добио сам уверавање да је ово део кампање која има више садржаја и да ће се наредних дана објаснити садржај овог.

Жарко Обрадовић, министар просвете и науке и професор на Универзитету "Мегатренд", о слогану тог универзитета "Шта ћеш овде? Заврши МЕГАТРЕНД и пали!", ТВ "Б92"

Рани сина пак шаљи у (другу) странку

Миливој Вребалов Наша политичка сцена је таква, поприлично измешана. У Новом Бечеју имамо конкретан пример бившег председника Скупштине општине који је из ДС-а прешао у СНС, његов отац је члан Савеза војвођанских Мађара, а рођени брат је у ДС-у. Не видим разлог зашто син не би могао бити у једној, а отац у другој странци.

Миливој Вребалов, председник општине Нови Бечеј из ЛДП-а, "Дневник"

А ја јадан не разумем (волим да учиним оно што испуним)

Мирко Цветковић У штрајк улази део просветара који, у ствари, мени је нејасно шта они заиста траже – јер је Влада све што им је учинила она им је испунила. Влада им је платила за оно што су радили, спремна је да им плати за оно што нису радили кад буду одрадили, ја заиста не могу да разумем који су захтеви. Не могу да се сагласим да је штрајк драматичан, јер није велики.

Мирко Цветковић, председник Владе, о штрајку у просвети који траје два месеца, "Б92"

Чисто као Чедине руке

Владимир Путин Кад цеви [Јужног тока] прођу кроз Словенију, Берлускони ће сваког јутра да зове њиховог председника да му пожели "добро јутро" и пита како је спавао. Зваће га и увече да му пожели "лаку ноћ", јер ће у Љубљани да буде вентил за гас. "Јужни ток" је за Русију важан и чист посао, чист онолико колико је поморанџа округла и наранџаста.

Владимир Путин, премијер Русије, одговарајући председнику ЛДП-а Чедомиру Јовановићу на тврдњу да је Србија оштећена у енергетском споразуму око "Јужног тока", "Вечерње новости"

Миркова екипа

Александра Смиљанић "Време" заборавља да је једини домаћи приватизациони саветник у овој продаји [Телекома 1997. године] била фирма Цес Мекон чији је оснивач и председник Звонимир Никезић, а где је премијер Мирко Цветковић био запослен дуги низ година. "Времену" је потпуно неинтересантно да је Мирко Цветковић сада премијер, а да је Душан Никезић, син Звонимира Никезића, у радној групи која продаје Телеком, и верује да је могуће да ова екипа "тржишно продаје" Телеком и поред тога што је ова продаја незаконита по више основа.

Александра Смиљанић, ванредни професор ЕТФ-а и бивши нестраначки министар телекомуникација у Влади Србије, пошта "Времена"