Кад запошљавамо не питамо за количину и цену

Мирко Цветковић Незапослених има између 700 хиљада и милион. Потребно је да запослимо један велики број људи, да ли је то 700 хиљада или милион – то није толико важно.

Мирко Цветковић, председник Владе, пред реконструкцију Владе, "Утисак недеље"

Нестручност изнад политике

Мирко Цветковић Грешите ако мислите да је кључна стручност министра као таква.

Мирко Цветковић, председник Владе, пред реконструкцију Владе, "Утисак недеље"

Смехотресни олимпијац

Мирко Цветковић Знате како одговарају на то – има Нови Сад, Нова Пазова...

Мирко Цветковић, председник Владе, одговарајући на питање "шта има ново" пред реконструкцију Владе, "Утисак недеље"

Скувај чај да ти месо буде добро

Горан Паповић Потврде о продаји меса са истеклим роком трајања добијамо кроз честе притужбе од стране потрошача. Најчешће се жале на непријатан мирис и укус свежег меса које купују како у великим, тако и малим радњама. Трговци их убеђују да то што месо које им продају има јачи мирис није ништа страшно и да потрошачи тај мирис могу да извуку тако што ће месо потопити у чај од камилице.

Горан Паповић, председник Националне организације потрошача Србије, "Блиц"

Постојани кано (одроњена) клисурина

Томислав Николић Напредњаци су спремни да одустану од најављеног митинга у априлу ако се владајућа коалиција обавеже да ће расписати ванредне изборе по добијању статуса кандидата за чланство у Европској унији.

Томислав Николић, председник СНС-а, новинарима у Скупштини, "Бета"

Државна заједница Србија

Петар Шкундрић Звезда сија најјаче не само у Србији, већ на овим просторима. Зато ми носимо и огроман терет славе и додатну одговорност. Звезда је највећи бренд наше државне заједнице.

Петар Шкундрић, председник Скупштине Спортског друштва Црвена звезда и министар енергетике из СПС-а, "Ало!"

Да је макар папа

Сергеј Трифуновић Били смо на журци у Сарајеву, где се играло и забављало и ја сам се ознојио и хтео да одем у хотел да променим мајицу, а неко ми је у гужви рекао: "Нема потребе, имамо пар мајица и добацио ми неку црну у најлон кеси." Извадио сам мајицу, погледао је, на њој је била силуета неког људског лика, ништа није писало. Мени је личило на папу Војтилу, па сам га у шали упитао – "Је л' то папа?" – "Није, овај ти је православни", добацио је неко кроз смех, а ја сам се на брзину пресвукао.

Сергеј Трифуновић, глумац, који се после премијере филма "Монтевидео, Бог те видео" у Сарајеву појавио у мајици с ликом у Бечу ухапшеног генерала Армије БиХ Јована Дивјака, "Вести"

Европа нема алтернативу (кад скинемо магију)

Милан Тарот На Војводину су црну магију пре годину дана бацили неки тајкуни из Београда, али почетком лета њихово дејство истиче и сарадња са Европом ће се наставити.

Милан Тарот, шоумен који се представља као пророк, на питање хоће ли Војводина добити канцеларију у Бриселу, "Прес"