Кад нема „Дубоког грла“, да питам(о) Вучића

Бојан Пајтић У нормалној држави ово би била афера „Вотергејт“, али се то неће десити у Србији. Зато постављам два питања Александру Вучићу - ко ме прислушкује и по чијем налогу?

Бојан Пајтић, председник ДС-а и председник Извршног већа АП Војводине, о транскрипту његовог разговора са Лидијом Удовички, Б92

Ко је на Твитеру доколичарио, ни кување ручка му неће тешко пасти

Оља Бећковић Мој ангажман на Твитеру не значи ништа, осим да убацимо још једног да заједно, опростите на изразу, доколичаримо. Ако неко хоће да озбиљно скува ручак, ја не могу да схватим како ће да га скува ако је у току тог ручка написао 62 твита.

Оља Бећковић, новинар, „Време“/„Блиц“

Јунаци одбране Твитера

Оља Бећковић Ви, твитераши, озбиљно сте одговорни за ово ћутање и тај осећај да ви нешто страшно важно радите што седите 24 сата и твитујете. За Кокана Младеновића је исто кренуло твитом: Идемо сви испред суда! Испред суда је био један човек, његов кум Бане Трифуновић, од свих тих твитераша који су ишли у „беспоштедну борбу“. Колико вас је било на Твитеру да спречите срамно објављивање документарног филма о [омбудсману] Саши Јанковићу на „Пинку“?

Оља Бећковић, новинар, „Време“/„Блиц“

Руше Вучића тако што им се прислушкује телефон

Небојша Стефановић У току је опсежна акција рушења Вучића, очигледно да неким људима не одговара зато што се Србија подиже. Не могу да га победе на изборима јер га народ подржава, нити у посвећености послу и броју радних сати, јер то време радије проводе на мору, остаје да се обрачунају са њим лажима.

Небојша Стефановић, министар унутрашњих послова, коментаришући аферу прислушкивања телефона премијера Војводине Бојана Пајтића и Лидије Удовички, „Правда“