Ушмркавање буника

Соња Бисерко Србија нема правога приступа делу историје који се односи на отоманску империју, нема ни једне валидне књиге која би се тиме бавила, осим мале књижице Олге Зиројевић. Из непознавања чињеница створен је мит о Косову, о српском херојству и небеском царству. Цела српска историја једна је велика лаж!

Соња Бисерко, председник Хелсиншког одбора за људска права у Србији, „Вијенац 558-560 Матице хрватске“

Блефирање отвореним картама

Ивица Дачић Играти отворених карата у свету који своје карте крије, једини је начин малој држави да не упадне у ону врсту кататоније у којој нечија непомичност никако не значи и одсуство суманутих идеја, него управо супротно – што си, наизглед, непомичнији, у глави ти је све горе и сањаш све луђе снове.

Ивица Дачић, шеф српске дипломатије и председник СПС-а, у ауторском тексту за „Недељник”, „Телеграф”

Сладак глогов колац

Ивица Дачић Србија је, после паузе од целих 88 година (колико је Тито живео, што је само сладак детаљ, за све који би и данас да му забијају колац у мртво срце), коначно, поново Србија – држава, своја и наша, без обзира на то што се, и данас, многи од нас према њој понашају као према нежељеном детету из пропалог брака.

Ивица Дачић, шеф српске дипломатије и председник СПС-а, у ауторском тексту за „Недељник”, „Телеграф”

Српски фудбал је вечан док му је Толе веран (Слику своју љубим)

Томислав Караџић Сликајте ме слободно, биће вам потребне слике и за наредних 14 година.

Томислав Караџић, председник Фудбалског савеза Србије, према НИН-у

Кад вампири секу

Изјаве.нет Ако је храст требало да се сруши, требало је то учинити током дана, уз присуство свештеника јер је то дрво светиња старо преко 600 година и није ред да се сече када вампири излазе.

Милиша Николић, председник Месне заједнице Савинца, „Бета“