Поштени и безобразни

Александар Јовичић Ружић и његов шеф Ивица Дачић свакако су познати по поштењу и поштовању високо моралних принципа... Са великим нестрпљењем чекам одговор премијера Александра Вучића на политику оних који су десет пута богатији од просечног грађанина Србије, који ништа не раде, а очекују још и да владају, и да безобразлук буде већи, чак и да држе моралне придике.

Александар Јовичић, потпредседник ИО СНС-а, „Танјуг“

(Скромна) лева скретања у краљевству малог вука

Бранко Ружић Може ме бити само срамота зато што нам је још увек лоше. Поносим се свим потезима који могу да допринесу да нам сутра буде боље. Али, није нам феноменално... Грађанима је много важније како се они осећају и какав је њихов став, него шта ће рећи премијер [Вучић] или ја, као скромни левичар и мали политичар.

Бранко Ружић, председник ИО СПС-а, „Танјуг“

Храбри и усамљени глас здравог таласа (Ко се боји Вучића још)

Бранко Ружић Немам разлога да таласам, само можда некоме смета када се говори истина. Можда је то мало атипично за политичаре, или када имате храбрости. Нисам неко ко ће да дозволи да се вређа здрав разум и интелигенција грађана.

Бранко Ружић, председник ИО СПС-а, тврдећи да ставовима не одудара од ставова партије и да се не плаши премијера Вучића, „Танјуг“