Полуванземаљски риалити са оном популацијом

Богдан Диклић Нема шта да се гледа! Све саме риалити емисије, бесмислени филмови, серије... Ви не можете више да видите нормалан филм, само Шварценегер, па некакви полуванземаљци, па неко неког коље, па се овердозира од неке дроге, па гледате неке... нећу чак ни да кажем да ме не прогласе човеком који дискриминише ту популацију.

Богдан Диклић, глумац, на питање шта гледа на ТВ, "Блиц"

Почишћени у организованом егзодусу

Соња Бисерко Српска страна верује да би то што се догодило након војне акције "Олуја" – оних шест стотина стараца – могло да се квалификује као етничко чишћење. Међутим, реч је о организованом егзодусу у коме је Београд одиграо огромну улогу.

Соња Бисерко, председница Хелсиншког одбора за људска права, "Време"

Прохибиција (извоза) српске соли

Александар Вучић Једанпут сам рекао нешто што није лексички и граматички најисправније - да је Србија извозник стабилности у региону. Једино код нас нема немира и нереда на националној и било којој другој основи, нема тих фашистичких испада каквих има у Хрватској. Али нисмо хтели да досољавамо рану Хрватској.

Александар Вучић, први потпредседник Владе Србије, о неповлачењу хрватске тужбе за геноцид против Србије, Б92

Даница, жена која пресуђује

Вук Драшковић Ја сам читао у новинама ту изјаву да ће она [Даница] са породицама жртава Радета Марковића [...] учинити све да му буде пресуђено, тако да га нико од тога неће моћи помиловати. Шта то значи - да буде морално убијен, да нестане као човек.

Вук Драшковић, председник СПО-а, о изјави своје супруге да ће "судити и пресудити" председнику Николићу ако помилује бившег шефа ДБ-а, "Један на један" РТВ-а

Функција - старлета, занимање - председник

Милица Живановић Мими Посао из снова – председник Србије!

Милица Живановић Мими, старлета позната као "Оро", на питање "Како замишљаш посао из снова", за магазин CKM, "Блиц"