Дневна доза 2015 10. август 2016.

Онаквог власника школе и сина нашли сте да спомињете

Александар Вучић Мој син је био врло добар. Није био одличан, да не мислите да сам нешто платио. Спомињете мог сина. Срам Вас било. Он [Младен Шарчевић] није био директор те школе. Срам Вас било! Да нисам оно што јесам, нешто друго бих урадио зато што сте ми напали дете.

Александар Вучић, као мандатар, на скупштинско питање Бојана Пајтића о сукобу интереса будућег министра просвете који је власник приватне гимназије „Руђер Бошковић“ а коју је похађао Данило Вучић, „Телепромтер“
blog comments powered by Disqus Правила коментарисања (прикажи)
Молимо вас да се у коментарима држите теме изјаве. Коментари регистрованих корисника (Disqus, Facebook, Twitter, Google, OpenId, Yahoo) објављују се одмах, а анонимни коментари и они који садрже линкове на друге сајтове морају бити одобрени. "Изјаве.нет" задржавају право да обришу коментаре регистрованих корисника или не објаве анонимне коментаре који садрже неумесне осврте на личност, приватан живот, увреде, претње, било какву нетрпељивост или садржај који није у складу са законом, као и оне с линковима који не представљају допринос дискусији. Коментаре писане СВИМ ВЕЛИКИМ СЛОВИМА не објављујемо или пребацујемо у сва мала слова. "Изјаве.нет" не одговарају за ставове коментатора, али уједно позивају на толеранцију и уважавање Другог и Другачијег. Молимо вас да ваши коментари не буду предуги и сматра се да сте остављањем коментара прихватили горња правила. Ако је коментар у сагласности с правилима, биће објављен онако како сте га написали (без брисања и/или дописивања речи). Модераторима се можете обратити на redakcija@izjave.net.