Иво Лола Младић

Иво Лола Младић Осим промене назива села, намера нам је да и садашња главна улица у селу – која сада носи име Иве Лоле Рибара – буде преименована у Улицу Ратка Младића.

Момчило Живковић, мештанин села Лазарева где је ухапшен Ратко Младић, о одбијању зрењаниске скупштине да распише референдум на којем би се изјашњавало о промени имена Лазарева у Младићево, РТС

Дабогда те фер бранио (хашки) тужилац

Серж Брамерц Тужилаштво Хашког трибунала инсистира на фер суђењу Ратку Младићу и поштовању његовог права на одбрану.

Серж Брамерц, главни тужилац Хашког трибунала, за ТВ "Б92", "Танјуг"

Како усавршити продају

Борис Тадић Ја сам дубоко убеђен да реформа приступу Косову и Метохији, један неконвенционалан приступ, инвентиван, флексибилан, прагматичан, рационалан, креативан на крају, нас води према шанси да једном и произведемо нешто квалитетно у Србији и продамо на неком тржишту.

Борис Тадић, председник Србије, у разговору са Светиславом Басаром, за магазин "Статус", "Данас"

Обучена да буде културна

Обучена да буде културна Ја сам се баш трудила да будем културно обучена, а они су се питали како сам могла оваква да уђем. Мислим, ово није шортс... Мислим, ово су панталоне. Мени је ово баш за суд. Ја сам се баш спремила. Они су се изненадили, а можда ја доживљавам суд... не знам... овако!

Ана Николић, певачица, о гардероби у којој је ушла у суд на рочиште у процесу који води против РТС-а, "Прва ТВ"

Лепо је не видети га опет

Борис Тадић Не контакт, него је то потпуно празан простор. Нема чак ни телепатских порука. Добро се осећам, много сам трпео због тога што сам морао да будем с њим. Сад сам макар ослобођен тога, при чему немам право да говорим ружно о људима. Нисам у позицији да говорим ружно о људима. А мислим да је и њему лакше.

Борис Тадић, председник Србије, одговарајући Светиславу Басари на питање да ли има контакт са Војиславом Коштуницом, за магазин "Статус", "Данас"